Manikyr i Kramfors

Annons:
Bra och billig manikyr i Kramfors - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kramfors. Om du bor i eller i närheten av Kramfors hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kramfors för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kramfors ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Kramfors där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kramfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kramfors.

Klippoteket i Kramfors AB
Limstagatan 2
872 30 Kramfors

Annons:

Nagelförlängning i Kramfors

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kramfors. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kramfors som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kramfors

I Kramfors finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kramfors.

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kramfors om du vill veta mer än om manikyr i Kramfors.

I Kramfors hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kramfors som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västernorrland.

Fransk manikyr i Kramfors

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kramfors, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.