Manikyr i Njurunda

Annons:
Bra och billig manikyr i Njurunda - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Njurunda. Om du bor i eller i närheten av Njurunda hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Njurunda för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Njurunda ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Njurunda där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Njurunda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Njurunda.

Hårizånt
Torggatan 9
862 40 Njurunda

Annons:

Nagelförlängning i Njurunda

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Njurunda. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Njurunda som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Njurunda

I Njurunda finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Njurunda.

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här kan du ta del av mer information om Njurunda om du vill veta mer än om manikyr i Njurunda.

I Njurunda hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Njurunda som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västernorrland.

Fransk manikyr i Njurunda

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Njurunda, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.