Manikyr i Örnsköldsvik

Annons:
Bra och billig manikyr i Örnsköldsvik - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Örnsköldsvik. Om du bor i eller i närheten av Örnsköldsvik hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Örnsköldsvik för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Örnsköldsvik ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Örnsköldsvik där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Örnsköldsvik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Örnsköldsvik.

Nagelkliniken Beauty Nails
Nygatan 8B
891 33 Örnsköldsvik


Bellamani nagel & hudvård
Storgatan 21F
891 34 örnsköldsvik

Annons:

Nagelförlängning i Örnsköldsvik

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Örnsköldsvik. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Örnsköldsvik som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Örnsköldsvik om du vill veta mer än om manikyr i Örnsköldsvik.

I Örnsköldsvik hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Örnsköldsvik som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västernorrland.

Fransk manikyr i Örnsköldsvik

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Örnsköldsvik, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.