Manikyr i Sundsvall

Annons:
Bra och billig manikyr i Sundsvall - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Sundsvall. Om du bor i eller i närheten av Sundsvall hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Sundsvall för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Sundsvall ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Sundsvall där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Sundsvall

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Sundsvall.

Levita Friskvård-Yoga-Skönhet
Thulegatan 24
852 36 Sundsvall


Sundsvalls Nagelsalong
Storgatan 1
852 30 Sundsvall

Annons:

Nagelförlängning i Sundsvall

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Sundsvall. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Sundsvall som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Sundsvall

I Sundsvall finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sundsvall om du vill veta mer än om manikyr i Sundsvall.

I Sundsvall hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Sundsvall som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västernorrland.

Fransk manikyr i Sundsvall

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Sundsvall, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.