Manikyr i Arboga

Annons:
Bra och billig manikyr i Arboga - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Arboga. Om du bor i eller i närheten av Arboga hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Arboga för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Arboga ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Arboga där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Arboga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Arboga.

Hår & Nagelcenter
Österled 13B
732 46 Arboga


Lilla Spa i Arboga HB
Kapellgatan 4
732 30 Arboga

Annons:

Nagelförlängning i Arboga

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Arboga. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Arboga som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Arboga

I Arboga finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Arboga.

Arboga är en tätort vid Arbogaån i Västmanland, samt centralort i Arboga kommun i Västmanlands län. Arboga är traditionellt en industriort med teknisk profil, men har drabbats av flera stora industriella nedläggningar bl a Volvo Aero och ABB.

Yta: 9,5 km2
Invånarantal: 10330, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Arboga om du vill veta mer än om manikyr i Arboga.

I Arboga hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Arboga som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västmanland.

Fransk manikyr i Arboga

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Arboga, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.