Manikyr i Kolsva

Annons:
Bra och billig manikyr i Kolsva - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kolsva. Om du bor i eller i närheten av Kolsva hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kolsva för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kolsva ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Kolsva där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kolsva

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kolsva.

Saras Salong
Bergslagsv. 103
731 11 KOLSVA

Annons:

Nagelförlängning i Kolsva

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kolsva. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kolsva som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kolsva

I Kolsva finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kolsva om du vill veta mer än om manikyr i Kolsva.

I Kolsva hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kolsva som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västmanland.

Fransk manikyr i Kolsva

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kolsva, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.