Manikyr i Köping

Annons:
Bra och billig manikyr i Köping - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Köping. Om du bor i eller i närheten av Köping hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Köping för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Köping ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Köping där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Köping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Köping.

Edmans Hudvård
Östra Långgatan 2
731 32 Köping

Annons:

Nagelförlängning i Köping

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Köping. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Köping som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Köping

I Köping finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Köping.

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Köping om du vill veta mer än om manikyr i Köping.

I Köping hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Köping som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västmanland.

Fransk manikyr i Köping

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Köping, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.