Manikyr i Sala

Annons:
Bra och billig manikyr i Sala - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Sala. Om du bor i eller i närheten av Sala hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Sala för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Sala ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Sala där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Sala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Sala.

Hud & Friskvårdsverkstan AB
Brunnsgatan 26
733 31 Sala

Annons:

Nagelförlängning i Sala

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Sala. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Sala som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Sala

I Sala finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sala om du vill veta mer än om manikyr i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Sala som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västmanland.

Fransk manikyr i Sala

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Sala, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.