Manikyr i Västerås

Annons:
Bra och billig manikyr i Västerås - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Västerås. Om du bor i eller i närheten av Västerås hittar du här 10 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Västerås för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Västerås ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 10 olika skönhetssalonger i Västerås där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Västerås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Västerås.

Ankis Friskvårdsmassage & Floating
Blomstergatan 5
722 25 Västerås


Ängla Frisk- & Skönhetscenter
Gudruns Väg 9
723 55 Västerås


Helskön Dagspa
V. Ringv. 21
724 61 Västerås


Professionails - Västmanland
Norra Ringvägen 36
722 15 Västerås


Complete hår & naglar Pia
Ängsögatan 2
722 23 Västerås


HARMONIQ AB
Stora g. 2 H
722 09 Västerås


AQVA
Slottsgatan 25
722 11 Västerås


Hårklippet HB
Stora Gatan 21
722 12 Västerås


Hässlö Spa
Flottiljgatan 69
721 31 Västerås


Nagelkojan
Cedergatan 13
723 41 Västerås

Annons:

Nagelförlängning i Västerås

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Västerås. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Västerås som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Västerås

I Västerås finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Västerås om du vill veta mer än om manikyr i Västerås.

I Västerås hittade vi sammanlagt 10 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Västerås som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västmanland.

Fransk manikyr i Västerås

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Västerås, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.