Manikyr i Alingsås

Annons:
Bra och billig manikyr i Alingsås - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Alingsås. Om du bor i eller i närheten av Alingsås hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Alingsås för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Alingsås ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Alingsås där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Alingsås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Alingsås.

Skönhetsbutiken
Norra Strömgatan 56
441 31 Alingsås


Diva Hår & Hudvård
Kungsgatan 20
441 30 Alingsås

Annons:

Nagelförlängning i Alingsås

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Alingsås. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Alingsås som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Alingsås

I Alingsås finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Alingsås om du vill veta mer än om manikyr i Alingsås.

I Alingsås hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Alingsås som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Alingsås

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Alingsås, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.