Manikyr i Askim

Annons:
Bra och billig manikyr i Askim - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Askim. Om du bor i eller i närheten av Askim hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Askim för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Askim ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Askim där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Askim

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Askim.

Klippa
Askims Kyrkväg 46
436 42 Askim


Smoh.lounge
Hantverksvägen 15
436 33 Askim

Annons:

Nagelförlängning i Askim

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Askim. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Askim som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Askim

I Askim finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Askim om du vill veta mer än om manikyr i Askim.

I Askim hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Askim som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Askim

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Askim, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.