Manikyr i Billdal

Annons:
Bra och billig manikyr i Billdal - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Billdal. Om du bor i eller i närheten av Billdal hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Billdal för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Billdal ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Billdal där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Billdal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Billdal.

Pro Clinic
Södra Särövägen 54
427 38 Billdal

Annons:

Nagelförlängning i Billdal

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Billdal. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Billdal som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Billdal

I Billdal finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Billdal.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Billdal om du vill veta mer än om manikyr i Billdal.

I Billdal hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Billdal som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Billdal

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Billdal, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.