Manikyr i Borås

Annons:
Bra och billig manikyr i Borås - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Borås. Om du bor i eller i närheten av Borås hittar du här 5 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Borås för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Borås ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 5 olika skönhetssalonger i Borås där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Borås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Borås.

Privat Hud
Salängsgatan 16
504 56 Borås


Karma
Sven Eriksonsgatan 16
503 38 Borås


studio xlnt
Sparregatan 5
503 36 Borås


Ciluette City Spa
Hallbergsplatsen 2
503 30 Borås


Carins Hårstudio
Västerlånggatan 3
503 30 Borås

Annons:

Nagelförlängning i Borås

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Borås. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Borås som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Borås

I Borås finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Borås om du vill veta mer än om manikyr i Borås.

I Borås hittade vi sammanlagt 5 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Borås som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Borås

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Borås, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.