Manikyr i Falköping

Annons:
Bra och billig manikyr i Falköping - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Falköping. Om du bor i eller i närheten av Falköping hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Falköping för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Falköping ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Falköping där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Falköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Falköping.

L L Biologisk Hud o. Skönhetsvård
Gudhems Gamla Prästgård 2
521 94 Falköping

Annons:

Nagelförlängning i Falköping

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Falköping. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Falköping som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Falköping

I Falköping finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Falköping.

Falköping är en tätort i Västergötland och centralort i Falköpings kommun, Västra Götalands län, belägen på Falbygden mellan platåbergen Mösseberg och Ålleberg.

Yta: 853,95 hektar
Invånarantal: 16350, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Falköping om du vill veta mer än om manikyr i Falköping.

I Falköping hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Falköping som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Falköping

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Falköping, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.