Manikyr i Fristad

Annons:
Bra och billig manikyr i Fristad - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Fristad. Om du bor i eller i närheten av Fristad hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Fristad för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Fristad ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Fristad där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Fristad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Fristad.

MARITAS Hudvård - Massage - Fotvård
Åsbovägen 3B
513 34 Fristad

Annons:

Nagelförlängning i Fristad

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Fristad. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Fristad som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Fristad

I Fristad finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Fristad.

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Fristad om du vill veta mer än om manikyr i Fristad.

I Fristad hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Fristad som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Fristad

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Fristad, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.