Manikyr i Gråbo

Annons:
Bra och billig manikyr i Gråbo - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Gråbo. Om du bor i eller i närheten av Gråbo hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Gråbo för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Gråbo ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Gråbo där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Gråbo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Gråbo.

Studio K frisörmästaren i Lerum & Gråbo
Gråbo Centrum
443 42 Gråbo

Annons:

Nagelförlängning i Gråbo

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Gråbo. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Gråbo som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Gråbo

I Gråbo finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Gråbo.

Gråbo är en tätort i Lerums kommun i Västergötland, belägen 30 kilometer nordost om Göteborg, vid länsväg 190. Orten växte ursprungligen fram som ett stationssamhälle i Stora Lundby socken vid den år 1900 öppnade Västgötabanan.

Yta: 230,91 hektar
Invånarantal: 4195, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Gråbo om du vill veta mer än om manikyr i Gråbo.

I Gråbo hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Gråbo som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Gråbo

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Gråbo, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.