Manikyr i Hjo

Annons:
Bra och billig manikyr i Hjo - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Hjo. Om du bor i eller i närheten av Hjo hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Hjo för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Hjo ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Hjo där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Hjo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Hjo.

Suzannas Hudvård
Hamng. 10
544 30 HJO

Annons:

Nagelförlängning i Hjo

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Hjo. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Hjo som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Hjo

I Hjo finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Hjo.

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hjo om du vill veta mer än om manikyr i Hjo.

I Hjo hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Hjo som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Hjo

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Hjo, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.