Manikyr i Kungälv

Annons:
Bra och billig manikyr i Kungälv - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kungälv. Om du bor i eller i närheten av Kungälv hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kungälv för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kungälv ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Kungälv där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kungälv

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kungälv.

Salong Perfection
Ytterbyvägen 11
442 30 Kungälv

Annons:

Nagelförlängning i Kungälv

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kungälv. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kungälv som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kungälv

I Kungälv finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kungälv om du vill veta mer än om manikyr i Kungälv.

I Kungälv hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kungälv som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Kungälv

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kungälv, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.