Manikyr i Lerum

Annons:
Bra och billig manikyr i Lerum - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Lerum. Om du bor i eller i närheten av Lerum hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Lerum för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Lerum ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Lerum där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Lerum

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Lerum.

Studio K frisörmästaren i Lerum & Gråbo
Bagges Torg 3
443 30 Lerum


KS Hudvård
Bagges Torg 19
443 30 Lerum


Excellent Skin & Bodycare
Gamla Allén 19B
443 31 Lerum

Annons:

Nagelförlängning i Lerum

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Lerum. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Lerum som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Lerum

I Lerum finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lerum om du vill veta mer än om manikyr i Lerum.

I Lerum hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Lerum som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Lerum

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Lerum, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.