Manikyr i Lilla Edet

Annons:
Bra och billig manikyr i Lilla Edet - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Lilla Edet. Om du bor i eller i närheten av Lilla Edet hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Lilla Edet för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Lilla Edet ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Lilla Edet där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Lilla Edet

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Lilla Edet.

Studio M
Storgatan 16
463 31 Lilla Edet

Annons:

Nagelförlängning i Lilla Edet

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Lilla Edet. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Lilla Edet som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Lilla Edet

I Lilla Edet finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Lilla Edet.

Lilla Edet är en tätort och centralort i Lilla Edets kommun, belägen 22 km söder om Trollhättan, 54 km norr om Göteborg och 19 km öster om Ljungskile (väg 167 mot Ljungskile). Det ursprungliga samhället (i dagligt tal kallat enbart Edet) ligger inom Fuxerna socken på östra sidan av Göta älv i kommunens västgötadel.

Yta: 425,93 hektar
Invånarantal: 4862, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lilla Edet om du vill veta mer än om manikyr i Lilla Edet.

I Lilla Edet hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Lilla Edet som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Lilla Edet

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Lilla Edet, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.