Manikyr i Mariestad

Annons:
Bra och billig manikyr i Mariestad - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Mariestad. Om du bor i eller i närheten av Mariestad hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Mariestad för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Mariestad ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Mariestad där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Mariestad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Mariestad.

Salong Myrna Kerstin Åkerstedt
Österlånggatan 12
542 30 Mariestad


Salong Självfallet
Österlånggatan 16
542 30 Mariestad

Annons:

Nagelförlängning i Mariestad

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Mariestad. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Mariestad som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Mariestad

I Mariestad finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Mariestad.

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Mariestad om du vill veta mer än om manikyr i Mariestad.

I Mariestad hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Mariestad som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Mariestad

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Mariestad, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.