Manikyr i Mölndal

Annons:
Bra och billig manikyr i Mölndal - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Mölndal. Om du bor i eller i närheten av Mölndal hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Mölndal för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Mölndal ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Mölndal där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Mölndal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Mölndal.

Floka
Taljegårdsgatan 11
431 53 Mölndal

Annons:

Nagelförlängning i Mölndal

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Mölndal. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Mölndal som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Mölndal

I Mölndal finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du ta del av mer information om Mölndal om du vill veta mer än om manikyr i Mölndal.

I Mölndal hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Mölndal som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Mölndal

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Mölndal, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.