Manikyr i Mölnlycke

Annons:
Bra och billig manikyr i Mölnlycke - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Mölnlycke. Om du bor i eller i närheten av Mölnlycke hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Mölnlycke för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Mölnlycke ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Mölnlycke där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Mölnlycke

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Mölnlycke.

Jennys Hudvård
Hönekullavägen 7
435 44 Mölnlycke

Annons:

Nagelförlängning i Mölnlycke

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Mölnlycke. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Mölnlycke som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Mölnlycke

I Mölnlycke finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Mölnlycke.

Mölnlycke är en tätort och centralort i Härryda kommun i Västra Götalands län. Ett mindre antal fastigheter ligger dock i Mölndals kommun. Mölnlycke ligger omkring en mil sydost om centrala Göteborg. Större delen av bebyggelsen består av villor, radhus och kedjehus. Trots den täta bebyggelsen har Mölnlycke många grönområden.

Yta: 809,67 hektar
Invånarantal: 15608, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Mölnlycke om du vill veta mer än om manikyr i Mölnlycke.

I Mölnlycke hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Mölnlycke som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Mölnlycke

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Mölnlycke, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.