Manikyr i Sävedalen

Annons:
Bra och billig manikyr i Sävedalen - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Sävedalen. Om du bor i eller i närheten av Sävedalen hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Sävedalen för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Sävedalen ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Sävedalen där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Sävedalen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Sävedalen.

Studio Pe
Göteborgsvägen 33
433 60 Sävedalen

Annons:

Nagelförlängning i Sävedalen

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Sävedalen. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Sävedalen som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Sävedalen

I Sävedalen finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Sävedalen.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här kan du ta del av mer information om Sävedalen om du vill veta mer än om manikyr i Sävedalen.

I Sävedalen hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Sävedalen som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Sävedalen

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Sävedalen, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.