Manikyr i Skärhamn

Annons:
Bra och billig manikyr i Skärhamn - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Skärhamn. Om du bor i eller i närheten av Skärhamn hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Skärhamn för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Skärhamn ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Skärhamn där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Skärhamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Skärhamn.

Njuta - Hårstyling Hudvård Makeup
Storgatan 90
471 31 Skärhamn

Annons:

Nagelförlängning i Skärhamn

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Skärhamn. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Skärhamn som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Skärhamn

I Skärhamn finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Skärhamn.

Skärhamn är en tätort på västra delen av Tjörn i Bohuslän och centralort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Orten har ett stort mått av social service, med bibliotek. Många butiker finns också på orten, de allra flesta har öppet året runt.

Yta: 246,49 hektar
Invånarantal: 3193, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Skärhamn om du vill veta mer än om manikyr i Skärhamn.

I Skärhamn hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Skärhamn som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Skärhamn

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Skärhamn, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.