Manikyr i Stenungsund

Annons:
Bra och billig manikyr i Stenungsund - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Stenungsund. Om du bor i eller i närheten av Stenungsund hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Stenungsund för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Stenungsund ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Stenungsund där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Stenungsund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Stenungsund.

Fina Fingrar
Östra Köpmansgatan 18
444 30 Stenungsund

Annons:

Nagelförlängning i Stenungsund

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Stenungsund. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Stenungsund som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Stenungsund

I Stenungsund finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Stenungsund.

Stenungsund är en tätort i Bohuslän och centralort i Stenungsunds kommun i Västra Götalands län. Stenungsund är beläget vid Västerhavet innanför öarna Tjörn och Orust, till vilka fastlandsförbindelse utgår härifrån.

Yta: 1 111,74 hektar
Invånarantal: 9987, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Stenungsund om du vill veta mer än om manikyr i Stenungsund.

I Stenungsund hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Stenungsund som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Stenungsund

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Stenungsund, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.