Manikyr i Strömstad

Annons:
Bra och billig manikyr i Strömstad - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Strömstad. Om du bor i eller i närheten av Strömstad hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Strömstad för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Strömstad ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Strömstad där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Strömstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Strömstad.

Salong Effekt
Skolg. 1
452 30 STRÖMSTAD

Annons:

Nagelförlängning i Strömstad

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Strömstad. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Strömstad som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Strömstad

I Strömstad finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Strömstad.

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Strömstad om du vill veta mer än om manikyr i Strömstad.

I Strömstad hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Strömstad som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Strömstad

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Strömstad, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.