Manikyr i Tidaholm

Annons:
Bra och billig manikyr i Tidaholm - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Tidaholm. Om du bor i eller i närheten av Tidaholm hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Tidaholm för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Tidaholm ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Tidaholm där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Tidaholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Tidaholm.

Cosy 4 you
Torggatan 4
522 31 Tidaholm

Annons:

Nagelförlängning i Tidaholm

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Tidaholm. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Tidaholm som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Tidaholm

I Tidaholm finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Tidaholm.

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Tidaholm om du vill veta mer än om manikyr i Tidaholm.

I Tidaholm hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Tidaholm som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Tidaholm

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Tidaholm, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.