Manikyr i Torslanda

Annons:
Bra och billig manikyr i Torslanda - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Torslanda. Om du bor i eller i närheten av Torslanda hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Torslanda för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Torslanda ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Torslanda där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Torslanda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Torslanda.

Lady Care Hud & Hälsa
Vikens Väg 42
423 41 Torslanda

Annons:

Nagelförlängning i Torslanda

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Torslanda. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Torslanda som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Torslanda

I Torslanda finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du ta del av mer information om Torslanda om du vill veta mer än om manikyr i Torslanda.

I Torslanda hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Torslanda som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Torslanda

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Torslanda, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.