Manikyr i Uddevalla

Annons:
Bra och billig manikyr i Uddevalla - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Uddevalla. Om du bor i eller i närheten av Uddevalla hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Uddevalla för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Uddevalla ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Uddevalla där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Uddevalla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Uddevalla.

Nail Systems Of Sweden AB
Göteborgsvägen 15
451 42 Uddevalla


Nagelspecialisten
Klippinggränd 2
451 73 Uddevalla

Annons:

Nagelförlängning i Uddevalla

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Uddevalla. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Uddevalla som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Uddevalla

I Uddevalla finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Uddevalla.

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Uddevalla om du vill veta mer än om manikyr i Uddevalla.

I Uddevalla hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Uddevalla som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Uddevalla

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Uddevalla, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.