Manikyr i Ulricehamn

Annons:
Bra och billig manikyr i Ulricehamn - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Ulricehamn. Om du bor i eller i närheten av Ulricehamn hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Ulricehamn för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Ulricehamn ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Ulricehamn där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Ulricehamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Ulricehamn.

Mitt i Sjön
Ågatan
523 37 Ulricehamn

Annons:

Nagelförlängning i Ulricehamn

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Ulricehamn. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Ulricehamn som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Ulricehamn

I Ulricehamn finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Ulricehamn.

Ulricehamn (tidigare Bogesund) är en tätort i Västergötland och centralort i Ulricehamns kommun, Västra Götalands län. Ulricehamn är beläget på sluttningarna kring ån Ätrans utlopp i sjön Åsunden. Orten ligger cirka 36 km öster om Borås och cirka 49 km väster om Jönköping. Vid Ulricehamn går en motorväg som är en del av Riksväg 40.

Yta: 623,00 hektar
Invånarantal: 9787, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ulricehamn om du vill veta mer än om manikyr i Ulricehamn.

I Ulricehamn hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Ulricehamn som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Ulricehamn

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Ulricehamn, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.