Manikyr i Vara

Annons:
Bra och billig manikyr i Vara - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Vara. Om du bor i eller i närheten av Vara hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Vara för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Vara ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Vara där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Vara

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Vara.

Minerva
Storgatan 5
534 31 Vara

Annons:

Nagelförlängning i Vara

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Vara. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Vara som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Vara

I Vara finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Vara.

Vara är en tätort i Västergötland och centralort i Vara kommun i Västra Götalands län. Vara ligger vid E20. Den ökande havreexporten från Vara gjorde att firmorna som skötte exporten från Varaslätten blev intresserade av en järnväg att frakta sina varor på.

Yta: 302,58 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vara om du vill veta mer än om manikyr i Vara.

I Vara hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Vara som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Vara

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Vara, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.