Manikyr i Västra Frölunda

Annons:
Bra och billig manikyr i Västra Frölunda - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Västra Frölunda. Om du bor i eller i närheten av Västra Frölunda hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Västra Frölunda för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Västra Frölunda ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Västra Frölunda där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Västra Frölunda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Västra Frölunda.

Hair Fantasy
Marconigatan 7
421 44 Västra Frölunda


Hand and Feet
Jordgubbsvägen 2
426 55 Västra

Annons:

Nagelförlängning i Västra Frölunda

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Västra Frölunda. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Västra Frölunda som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Västra Frölunda

I Västra Frölunda finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Västra Frölunda.

Västra Frölunda är ett område i sydvästra Göteborg som under olika tidsperioder utgjort olika administrativa enheter.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om Västra Frölunda om du vill veta mer än om manikyr i Västra Frölunda.

I Västra Frölunda hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Västra Frölunda som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västra Götaland.

Fransk manikyr i Västra Frölunda

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Västra Frölunda, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.