Manikyr - Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm

Annons:
Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Ängelholm som Hälsostudion Laxen SPA AB erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Hälsostudion Laxen SPA AB.
Annons:

Öppettider för Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm.

Kontakta Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Ängelholm.

Hälsostudion Laxen SPA AB
Laxgatan 2
262 32 ängelholm
0431-104 10

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:



Hälsostudion Laxen SPA AB - pris på manikyr i Ängelholm

utbud och pris på manikyr i Ängelholm varierar mellan Hälsostudion Laxen SPA AB och andra skönhetssalonger i Ängelholm så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Ängelholm samt i hela Skåne län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Ängelholm.

Kommenterat om Hälsostudion Laxen SPA AB i Ängelholm