Manikyr - Strängliden of Sweden i Höör

Annons:
Strängliden of Sweden i Höör är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Höör som Strängliden of Sweden erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Strängliden of Sweden.
Annons:

Öppettider för Strängliden of Sweden i Höör, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Strängliden of Sweden i Höör rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Strängliden of Sweden i Höör har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Strängliden of Sweden i Höör.

Kontakta Strängliden of Sweden i Höör om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Strängliden of Sweden i Höör som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Höör.

Strängliden of Sweden
Kalkstensvägen 13
243 36 Höör
076-645 53 54

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Strängliden of Sweden i Höör, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Strängliden of Sweden i Höör för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:



Strängliden of Sweden - pris på manikyr i Höör

utbud och pris på manikyr i Höör varierar mellan Strängliden of Sweden och andra skönhetssalonger i Höör så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Höör samt i hela Skåne län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Höör.

Kommenterat om Strängliden of Sweden i Höör